Rólam

2014 elején kezdtem a MediBallt gyakorolni, és viszonylag rövidnek mondható idő alatt olyan tisztán érzékelhető változásokon és fejlődésen mentem keresztül általa, hogy megszületett bennem a vágy: minél több emberrel szeretném én is megismertetni ezt a rendszert. Szilárd meggyőződésem, hogy egy olyan eszköz lehet az emberek kezében, mely sokaknak segíthet, mind mentális, mind érzelmi, mind fizikai szinten. 2015. augusztusában magam is hivatalos oktatói képesítést szereztem, ezután már akkori oktatómmal, László Lillával közösen igyekeztünk minél több embernek átadni tudásunkat.

Az, hogy a gyakorlók a saját tempójukban haladhatnak, az emberek különböző fejlődési útjai tökéletesen megférnek egymás mellett, hogy nincs folyamatos versengés a gyakorlótársakkal, szerintem nagyon jól illeszkedik a mai felgyorsult – mégis mozgáshiányos – társadalom által generált problémák megoldási eszköztárába.

A MediBallban ugyanúgy megtalálhatják az örömüket azok is, aki inkább az egyéni úton szeretnek haladni, mint azok, akik inkább másokkal kapcsolódva szeretnének fejlődni. Azok is, akik inkább a kreatív önkifejezést preferálják, és azok is, akik inkább a játékos mozgást részesítik előnyben. Mivel azonban a MediBall sem egy szavakkal átadható életérzés, mese nincs, akiben fellobban a kíváncsiság akár csak legapróbb lángja is, az azonnal keressen egy hozzá közeli gyakorló csoportot és próbálja ki!
Budapesten például jöhetsz hozzánk, várunk szeretettel – néhány óra és garantáltan magával fog ragadni a mozgás! 🙂

Ágoston Péter
MediBall oktató